Goed bezig aan zee!    

 

Maak kennis met ons team!

  

Het begeleidingsteam van Kids Club Kijkduin wordt momenteel nog samengesteld, dus de bijbehorende gezichten blijven nog even een verrassing. Het zijn in ieder geval allemaal professionele begeleiders, want veiligheid en kwaliteit staan voor ons voorop.

Diana Bogaards

We kunnen wel alvast de initiatiefneemster Diana Bogaards voorstellen. Zij geeft Kids Club Kijkduin vorm en inhoud. Begin 2015 kwam zij met haar man en inmiddels vierjarige tweeling (2012) in Kijkduin wonen. Een jaar lang liet ze haar kinderen in de omliggende duinen, op het strand en in de zee van Kijkduin spelen. Ze liet ze alle kinderactiviteiten ontdekken. Als freelance mediamanager en journalist in de zeilsport wil ze niets liever dan haar kroost aan de kust groot brengen. Lekker stoeien met de elementen, iets leren over de zee en het directe achterland, creativiteit verder ontwikkelen, in de frisse zeebries sporten, etc. Oftewel, ‘Goed bezig aan zee’ en wie wil dit nou niet voor zijn of haar kinderen? Zo ontstond het idee van Kids Club Kijduin.

Kapitein KIJK

Heb je Kapitein KIJK al eens in het echt ontmoet? Deze stoere, grote en knuffelbare meeuw is de mascotte van badplaats Kijkduin. Hij houdt van de zee en is altijd op zoek naar nieuwe vriendjes. Daarom kijkt hij reikhalzend uit naar de komst van Kids Club Kijkduin.

Kids Club Krabbetje

Natuurlijk heeft Kids Club Kijkduin zelf ook een mascotte, een heuse krab. Hij heeft nog geen naam, maar misschien weet jij wel een leuke? Krabbetjes zijn goede zandgravers, net als de meeste kinderen. Ze vinden het geweldig om even op het strand te spelen. Weet jij hoe ze dan lopen? Let maar eens goed op als je bij Kids Club Kijkduin bent.


'Meet our team' in English, click here.